fbpx
Connect with us

Northern Soul GRAND Opening

18oct(oct 18)5:00 pm19(oct 19)3:00 amNorthern Soul GRAND Opening@ Northern Soul [OQ]

Northern Lights Rooftop Chaohanoi 1018

Event Details

[Tiếng Việt ở dưới] 🍺🍻Check it out now, my funk soul brothers and sisters!🍻🍺

Northern Soul Rooftop Bar is finally ready to open its doors! Mark your calendars for Friday October 18th.

Festivities will begin at 5:00pm, where we will be offering our daily “Sunset Happy Hour” drink specials [buy 1 get 1 draft beers & 1/2 price mixed drinks until 8:00pm].

For the hungry, our friends at the totally prodigious Tex-Mex restaurant Anita’s Cantina will be setting up a pop-up shop on our spacious 6th floor rooftop patio and the fine folks at The Warehouse Hanoi are gracious enough to supply us with bottles of sparkling wine to help us all celebrate just a little harder (while supplies last).

Soul, Funk and Motown jammer bangers will be provided by Irish sensation DJ Gaz. 🎶🎶

We will also be giving away free t-shirts to each and every one of you lovely people that walks through our door (while supplies last).

So come one and all to the NORTHERN SOUL Grand opening celebration! The party where we’ll feed you 🌮, give you drinks 🍾 and even clothe you 👕…that sounds like an epic celebration to me! 🕴️🕴️

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🎉🍷 Sau bao ngày háo hức chờ đợi Northern Soul Rooftop Bar đã chọn được một ngày vừa xinh – đủ chín để Open Rooftop Bar!🎊👯‍♀️Cùng hội Bạn Thân đánh dấu [Thứ Sáu ngày 18-10- 2019] vào lịch đi đu đưa đi nhé ! 🕔 Buổi tiệc bắt đầu vào lúc 17:00.

😱😱 Northern Soul – chúng mình có ưu đãi cực sốc các loại đồ uống đặc biệt: “Sunset Happy Hour” 🍻 Mua 1 tặng 1 bia tươi và giảm 50% giá của đồ uống mixed drinks.

🎼 Những bản nhạc Soul,Funk và Motown gây nhiễu,vô cùng thú vị được thực hiện bởi DJ Gaz!

⭐️ Và có một điều đặc biệt ,chúng tôi sẽ dành tặng áo phông cho mỗi người trong số các khách hàng đáng yêu bước qua cửa đầu tiên.

🍷Cùng với những ly rượu vang sủi của The Warehouse Hanoi, chúng tôi không quên phục vụ đồ ăn cho quý khách. Đối với những khách hàng đói bụng, người bạn của chúng tôi tại nhà hàng Tex-Mex hoàn toàn tuyệt vời Anita’s Cantina sẽ mở một cửa hàng Pop-Up ngay tại không gian tầng thượng của Northern Soul.

Còn chần chừ gì, chúng tôi có rất nhiều điều hấp dẫn đang chờ bạn trong bữa tiệc khai trương Northern Soul Rooftop Bar!

Chúng tôi mang đến cho bạn một không gian thật là mới mẻ có gió có bầu trời thật thoáng đãng,có hơi rượu vang.Hy vọng Northern Soul chính là nơi mang đến không gian thật Chill cho bạn cùng hội bạn thân vào khoảnh khắc Hà Nội lên đèn 😀

…Một bữa tiệc thật thú vị dành cho chúng ta !

more

Time

18 (Friday) 5:00 pm - 19 (Saturday) 3:00 am

Location

Northern Soul Rooftop [Hoan Kiem]

31 Tạ Hiện, Hoàn Kiếm