fbpx
Connect with us

Soapbox Sessions Open Mic

26nov(nov 26)10:00 pm27(nov 27)1:00 amSoapbox Sessions Open Mic@Apini [Tay Ho]

Apini Comedy Open Mic Hanoi 1126

Event Details

Soapbox Sessions is an open mic night taking place every Tuesday evening at Apini. Sign up is at 9:30 pm. Free Entry. 1 Free Beer at Entrance, 1 Free Beer for Participating.

We want all types of musicians, comedians, poets, and verbal performers to come down, perform and help take our mind off the work week ahead. Hell, if nothing else, take a minute to rant about ANYTHING!!!!

If you are completely stage shy then still come down and have a drink,smoke, and chill while watching the onstage fun. Each evening also has a headline act to make sure the night finishes off with a bang.

If you think you have what it takes to be a headline act or you want to contact us in advance to confirm a spot on the open mic night then please drop us a DM

Soapbox Sairs là một đêm mic mở diễn ra vào tối thứ ba hàng tuần tại Apini. Đăng ký là lúc 9:30 tối. Vào cửa miễn phí. 1 bia miễn phí tại lối vào, 1 bia miễn phí khi tham gia.

Chúng tôi muốn tất cả các loại nhạc sĩ, diễn viên hài và người biểu diễn bằng lời nói, biểu diễn và giúp chúng tôi nghỉ ngơi trong tuần làm việc sắp tới.

Nếu bạn hoàn toàn ngại ngùng thì vẫn xuống uống nước, hút thuốc và thư giãn trong khi xem những trò vui trên sân khấu. Mỗi buổi tối cũng có một hành động tiêu đề để đảm bảo đêm kết thúc với một tiếng nổ.

Nếu bạn nghĩ rằng bạn có những gì cần thiết để trở thành một hành động tiêu đề hoặc bạn muốn liên hệ trước với chúng tôi để xác nhận một vị trí trong đêm mic mở thì hãy gửi cho chúng tôi DM

more

Time

26 (Tuesday) 10:00 pm - 27 (Wednesday) 1:00 am

Location

Apini [Au Co]

236 Âu Cơ, Quảng An, Tây Hồ, Hà Nội 100000